ஜ۩۞۩ஜΝΑΖΩΡΑΙΟΣஜ۩۞۩ஜ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011



ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ




Η Βίβλος, αν και δεν αναφέρει πουθενά ότι το τέλος του κόσμου θα συμβεί το 2012, υποστηρίζει ότι το 2012 θα ξεκινήσει μια μεγάλη δοκιμασία για τη Γη. Αυξημένα ποσοστά σεισμών, πλημμύρες, αρρώστιες, πόλεμοι και ψίθυροι για πολλά και διάφορα. Τα κοσμικά φαινόμενα, όπως υποστηρίζει η Βίβλος, θα προετοιμάσουν τον κόσμο για την ημέρα της Κρίσης. Ο Ματθαίος (24:29) και ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη κάνουν λόγο για τέτοια φαινόμενα.
Το «Ι Ching», το Κινέζικο βιβλίο των αλλαγών αλλά και διάφορες ινδουιστικές δοξασίες λένε και αυτά για περίοδο καταστροφών. Η περίπτωση των Καθολικών παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο πάπας Βενέδικτος ο 16ος έχει από το όνομά του αριθμό 666 και είναι ο 111ος πάπας που αναφέρει στις προφητείες του ο Ιρλανδός άγιος, κατά την παπική εκκλησία, Μαλαχίας. Να σημειωθεί ότι όταν ο Βενέδικτος επισκέφθηκε την Αμερική στο 2008, το Κογκρέσο ήταν το 111ο. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Στην αρίθμηση των παπών, ο τωρινός είναι ο τελευταίος σύμφωνα με αρχαιότερη έκδοση των προφητειών, ενώ σε μεταγενέστερη προφητεία δύο αιώνες αργότερα, γύρω στο 1850, προστέθηκε ο Πέτρος ο Ρωμαίος.
Αν και οι καθολικοί δέχονται ότι μάλλον δεν τελειώνει εδώ ο κόσμος, σίγουρα θα έρθει κάποια πολύ μεγάλη δοκιμασία, για να διακόπτεται ο αριθμός των παπών, που περιλαμβάνει όλους ακόμη και τους αφορισμένους από την Καθολική Εκκλησία. Ίσως φτάνει ο καιρός του 3ου παγκοσμίου πολέμου, που σύμφωνα με την προφητεία του Ανωνύμου, ο παπισμός θα καταργηθεί άγνωστο για πόσο χρόνο. Η «Προφητεία 2012» του μαθηματικού Φιμπονάτσι ξεκινά με την ημερομηνία 30 Απριλίου 1945, τότε που κατά τον ίδιο θα πεθάνει το «Θηρίο». Εικάζεται ότι την ημερομηνία εκείνη αυτοκτόνησε ο Αδόλφος Χίτλερ.
Ο Φιμπονάτσι συνδέει την ημερομηνία του θανάτου του «Θηρίου» με την ημερομηνία της σύλληψης του «Άλλου», όπως τον αποκαλεί. Αυτός ο άλλος, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι καλός ή κακός, θα δημιουργήσει στρατιά αγγέλων, που θα πολεμήσουν με τους δαίμονες στον Τελευταίο Πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: