ஜ۩۞۩ஜΝΑΖΩΡΑΙΟΣஜ۩۞۩ஜ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ





Νευρική κρίση έχει κτυπήσει όλους τους έλληνες . Δεν μπορούν να πιστέψουν όλα αυτά που συμβαίνουν με την πτώχευση της χώρας , με την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων , με τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, με την ανεργία και την πλήρη παραλυσία της αγοράς . Πολλοί ονειρεύονται το να επιστρέψουμε στην αχαλινωσία , στις αργομισθικές προσλήψεις στο δημόσιο , στην τεμπελιά , στο κομματικό κράτος και το βόλεμα . Όμως γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι το πάρτι τέλειωσε , ότι μόνη οδός μένει το να δουλέψουμε σκληρότερα και να ζήσουμε με λιγότερα . Πάρα πολλοί επίσης βρίζουν τους πολιτικούς , ζητούν να πάνε κάποιοι φυλακή , όμως είναι οι ίδιοι που με ευκολία μέχρι χθες χειροκροτούσαν και ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία , ενώ γνώριζαν καλά ότι τα κόμματα αυτά σπαταλούσαν τον εθνικό πλούτο , υποθήκευαν το μέλλον όλων μας , λαδωνόντουσαν από εργολάβους και προμηθευτές του δημοσίου , κορυφαία στελέχη τους πλούτιζαν σε βάρος της κοινωνίας . Όλα αυτά τα ανεχθήκαμε επί δεκαετίες και τώρα μας κακοφαίνεται το πού καταλήξαμε .

Όλα αυτά μοιάζουν με συμπεριφορές κακομαθημένων παιδιών , που δεν διαβάζουν το μάθημά τους και δεν τρώνε το φαΐ τους …Αρκετοί συμπολίτες μας λένε τώρα ότι θα τιμωρήσουν τα κόμματα , ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές , θα κάνουν αποχή ή θα ρίξουν άκυρο . Έτσι πιστεύουν ότι εκδικούνται τα κόμματα . Το τελευταίο αυτό είναι πιο ηλίθιο από την όλη συμπεριφορά μας όλα αυτά τα χρόνια , που ανεχθήκαμε τη σαπίλα και τις κλεψιές στην πολιτική για να βολέψουμε τα παιδιά μας στο δημόσιο . Ακόμη και σε τεράστια ποσοστά να απόσχει ο κόσμος στις εκλογές ή να ρίξει άκυρο , η διαλογή των ψηφοδελτίων γίνεται μόνο επί των εγκύρων και έτσι τα ίδια κόμματα θα ξαναβγούν και θα λένε μάλιστα ότι «διαθέτουν» την πλειοψηφία του λαού . Πλανώνται λοιπόν όλοι όσοι πιστεύουν ότι αποχή και άκυρο συνιστούν εκδίκηση .
Τα δύο κόμματα , ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία συνεχίζουν να υποκρίνονται , να απαρτίζονται από κακόφημα στελέχη με μόνο γνώρισμα την εξουσιομανία. Μπακογιάννη , Δημαράδες , είναι τρόφιμοι της σάπιας μεταπολίτευσης και περιστοιχίζονται από κρατικοδίαιτους αρουραίους . Η αριστερά καταδικάζει τη λιτότητα και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων , δεν μας εξηγεί όμως με τι χρήματα θα γίνονται όλα αυτά , συνεπώς η ξύλινη γλώσσα και η ανευθυνότητα είναι βασικά γνωρίσματα της αειφόρου αριστεράς … Η ακροδεξιά διατυμπανίζει ότι τη λύση θα τη δώσει το πετρέλαιο και η στροφή της χώρας μας προς Ισραήλ και Ρωσσία .

Δηλαδή ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: